IMG_6956

Summer Lab 2016: Film – Muziek – New Media

Doe deze zomer mee met Summer Lab!
Wil je deze zomer bezig zijn met muziek, video en new media én ben je tussen de 13 en 18 jaar oud? Kom dan van 22 t/m 26 augustus naar Summer Lab! Tijdens deze zomerweek van Amsterdam Art Lab maak je met leeftijdsgenoten je eigen (video)beelden en muziek. Soms maak je mash ups van bestaande films of songs maar er is zeker ook ruimte om zelf te creëren. Je onderzoekt daarnaast op welke manier jouw verhaal het beste tot zijn recht komt. Hoe laat je het zien of horen? Zo’n onderzoek leidt tot spectaculaire resultaten: van live performance tot film, en van muziekvideo’s tot virtual reality in een interactieve tentoonstelling.

Aan de slag met jouw project
Summer Lab is super divers: je krijgt les in muziek, film/video en new media. Je leert componeren, acteren, schrijven, regisseren en montage. Ook treed je op en verken je nieuwe technieken om jouw project te presenteren. Op de laatste avond toont iedereen traditiegetrouw het gemaakte werk aan publiek. Bart Voorbergen (Filmmaker) en Diederik Rijpstra (muzikant) begeleiden de week. Daarnaast zullen er docenten uit allerlei disciplines langs komen om je op weg te helpen met je eigen project.

Leuke locatie
Dit jaar zijn we met Summer Lab weer welkom bij Muziekschool Amsterdam in Amsterdam Zuid. Dit voormalig conservatorium biedt met talloze ruimtes enorm veel mogelijkheden om je op creatief gebied he-le-maal uit te leven.

Zin gekregen om mee te doen met Summer Lab?  Meld je dan hier aan en je bent verzekerd van een plek!

Amsterdam Art Lab is een samenwerking van Muziekschool Amsterdam, MK24 kunsteducatie en de OBA.